Skip to main content

Diensten

Process engineering

Op basis van productspecificaties en capaciteiten ontwerpen wij procesinstallaties waarin ruwe grondstoffen verwerkt worden tot eindproduct.

Mechanical engineering

Specifiek benodigde apparatuur in een productieproces werken wij voor onze klanten tot in detail uit, met als doel een compleet tekeningenpakket voor een machinebouwer.

Realisation & Turnkey

Met gerenommeerde partners binnen de food & pharma industrie leveren wij ook turnkey installaties, of begeleiden wij het gehele process van ontwerp tot realisatie en in bedrijfstelling. Tezamen met onze partners en specialisten ontzorgen wij u als klant.

Utility design

Het bewerken van grondstoffen tot eindproduct gebeurd vaak door het gebruik van diverse utility systemen, ook het ontwerpen van deze systemen behoort tot onze expertise.

Projectmanagement

Het bewaken van planning, budgetten en kwaliteit wordt vanuit ons kantoor of bij onze klanten op locatie uitgevoerd.

Engineeringstools

Om onze diensten op professionele wijze te kunnen uitvoeren maken we gebruik van de laatste 3d teken software en proces-technische berekeningstools.

Piping design

Zowel process als utility systemen ontwerpen wij volgens de huidige wetten en regelgeving en de bijbehorende piping normen binnen de food & pharma industrie.

Veiligheid

In de huidige industrie staat zowel mens- als productveiligheid voorop. Protechnicon begeleidt haar klanten bij het uitvoeren van HAZOP studies / CE-markeringen en risicobeoordelingen.

3D-scannning

Om onze klanten nog beter tot dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van de laatste technieken omtrent 3D-scanning. Door zeer nauwkeurige maatvoering kunnen we efficiƫnter engineeren en modellen dienen als uitstekend presentatie middel.