Food industrie

We starten het gehele proces met een eerste schets, die uiteindelijk leidt tot een grondig en doordachte implementatie.

Tijdens dit proces houden we een scherp oog op het minimaliseren van de investeringskosten. Hierdoor garanderen we dat de integratie vlekkeloos verloopt binnen jouw bestaande processen. Dit betekent dat de productie van jouw bedrijf 24/7 door kan gaan, zonder enige verstoring.

Met deze aanpak bieden we toegevoegde waarde en ontzorgen we onze klanten binnen de chocolade-, zuivel-, zoetwaren-, aardappel- en frisdrankindustrie.

Ontwerp

  • Van haalbaarheidsstudies tot opstellen van Masterplannen & verbeter trajecten
  • Kostenramingen & Begrotingen
  • Sustainable en energiezuinige ontwerpen
  • Warmte & Massa balansen
  • Process flow diagrammen (PFD) / Proces instrumentation diagrammen (P&ID)
  • Process & Utility berekeningen
  • Component selectie
  • Opstellen RFQ’s / bestekken
  • 2D & 3D tekeningen incl. 3D-scanning
  • Layouts / Piping / Skidbouw

Uitvoering

  • Planning
  • Contractor begeleiding tijdens prefab
  • Kwaliteitscontrole
  • On-site uitvoeringsbegeleiding
  • Veiligheid
  • Budgetbewaking
  • Project management / leiding
  • Commissioning
  • Efficiëntie
  • Documentatie

Nazorg

  • Evaluatie
  • As Built
  • Turnover package
  • Energie monitoring
  • Onderhoud
  •  Feedback / Klanttevredenheid
  • Training
  • Upgrades / ondersteuning
Implementatie van een Nieuwe Doseerinstallatie bij een Zoetwarenproducent

Lees verder
Vervanging van Chocolademixers bij een Grote Chocoladefabrikant

Lees verder

De kwaliteit van onze klanten staat voorop.

Protechnicon staat voor kwaliteit en dit maken we waar door het productieproces van onze klanten te optimaliseren. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke project aan de hoogste eisen en standaarden voldoet, als het gaat om voedselveiligheid en de strikte hygiënisch ontwerp-principes.

Dit doen we vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Daarnaast houden we altijd rekening met de uitvoerbaarheid, tijdsplanning en het aangegeven budget.

We houden rekening met de strikte normen.

Onze ontwerpen binnen de voedingsindustrie voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen zoals EHEDG, A3 en HACCP. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge eisen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit, die essentieel zijn voor de productie en verwerking van voedselproducten. Door deze naleving kunnen we onze klanten verzekeren dat onze ontwerpen voldoen aan de strengste industrienormen, wat resulteert in betrouwbare, efficiënte en veilige productiesystemen die voldoen aan de hoogste normen van voedselveiligheid.


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Analytische cookies

Details